New situation

2013, Jul, 08 | MANUEL - SA & more | 4 comments

He is sun-bathing!
I guess the current coat allows that. Anybody else who have experienced the same?

20130708-142115.jpg

Charlotte Steneloo

Charlotte Steneloo

Akita owner from Sweden working for openness regarding health issues. One of the founders of Akita-Unleashed. I consider "experience" to be good, that is - if you have opened your mind for change and actually have learnt something, otherwise claiming you are "experienced" means nothing to me... I dare you.

4 Comments

 1. Monica Nilsson

  Hej!! jag undrar om det är nån mer än jag som fick ordentlig mentalitets störning på sin Akita när det hade gått ett tag……..

  Reply
  • Lina Johansson

   Hur menar du Monica?
   Jag ser klara samband med smärtor eller ohälsa överlag och mentalitetsproblem.

   Reply
 2. Monica Nilsson

  MinTik Shogunhime imp från japan fick Sa i ocktober och var redan död i februari för att hon blev så “farlig”,,,,Vi var tvungna att få vetrinären hem för avlivning:hon blev sjuk i samband med att hon blev parad,,,,,,och valparna dödade hon och sen sa det klick

  Reply
 3. admin

  Hej Monica

  Det vore intressant om du ville skriva en artikel/berättelse om detta så kunde det bli kommentarer/diskussion under den artikeln. Mental hälsa kopplat till bakgrund och handhavande och ev fysisk ohälsa är alltid en intressant diskussion.

  Vi hjälper gärna till att översätta om det känns som ett problem. Vi gör det gärna då vi vill att så många som möjligt kan ta del av informationen, det är det AU går ut på.

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published.